Brechje

Over Brechje

Ik weet het niet meer hoor maar voor mij is dit echt een noodkreet! Ik wil niet al mijn shit op tafel gooien maar heb gewoon een kut leven om het zo maar even te zeggen. Geen vrienden, geen ouders meer , lelijk, stomme naam , mager en super veel gepest en nog!
Als ik alleen op mijn kamer zit dan ga ik op internet zoeken wat er allemaal te koop is in deze wereld en kijk dan ook vaak van die seksfilmpjes en daar fantaseer ik dan weer over.
Ik heb echt al mijn moed bij elkaar moeten rapen om deze oproep te plaatsen in de hoop dat er een man is die mij begrijpt maar die mij ook kan helpen mezelf weer waardig te gaan voelen.
Je begrijpt ook wel dat ik nog maagd ben. Maar daar ga jij wat aan doen toch?Leeftijd: 24     Haar kleur: Donkerblond     Haar type: Lang     Provincie: NL: Gelderland 

Direct een berichtje sturen naar Brechje?

Je naam *
Je e-mailadres *
Bericht *
Maximaal aantal tekens:
0/1000


Stuur foto mee (jpg, gif & png)

Controlecode * (typ de letters uit afbeelding hiernaast over)
Velden voorzien van een sterretje * zijn verplicht
 
De minimale leeftijd voor deelname is 18+. Deze website heeft als oogmerk het tegen betaling aanbieden van zogenaamde "adult entertainmentdiensten". Fictieve profielen, geen afspraken mogelijk. Disclaimer | Contact